Platte daken

EPDM

Kies voor een duurzame oplossing

Een EPDM plat dak is zeer geschikt voor een nieuwbouw dak of bij een renovatie om in één keer én voor lange termijn ontzorgd te zijn. Dit is een uiterst duurzaam, éénlaags synthetisch dakrubber. Door de hoge elasticiteit over een groot temperatuurbereik is het scheur- en breukvrij en UV-bestendig. Hierdoor wordt de levensduur van platte daken aanzienlijk verhoogd tot zo’n 50 jaar.

Roofing

een goede Prijs / kwaliteit

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zijn roofing-projecten nog steeds heel erg courant. Een voorname reden hiervoor is het feit dat het een zeer degelijke afwerking is voor een goede prijs.

Isolatie

Ontvang premies en verlaag uw energiefactuur.

Sinds Februari 2022 kunt u meer premies ontvangen de premie is van 4 naar 8€ /m² opgetrokken. Het is dus het ideale moment om uw dak te isoleren en uw stookkosten de kop in te drukken. Op deze manier zal u in de toekomst veel geld besparen.

Vergroot je leefruimte met
meer natuurlijk licht

Door het plaatsen van platdakvensters of dakkoepels heb je veel meer natuurlijk licht in je ruimte. Dit zal ervoor zorgen dat je ruimte goed verlicht wordt en dat de ruimte er veel groter uit zal zien dan dat hij daadwerkelijk is.

Platte daken - Lichtkoepel

Nood aan een dakwerker
waarop u kunt rekenen?

Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak. Interesse in een vrijblijvende offerte of schatting? Neem dan zeker contact met ons op.