Hellende daken

Is je hellend dak toe aan vervanging? Of wil je een dak laten plaatsen op je nieuwbouwwoning? Geen idee welk dak best bij je woning past? We bieden je graag ons professioneel advies.

Hellende daken

Hellende daken

NIEUWBOUW OF RENOVATIE?
WIJ BIEDEN DE JUISTE ONDERSTEUNING.

Een dak beschermt tegen weer en wind, houdt warmte binnen of buiten. Maar een dak vervult ook een niet te onderschatten esthetische rol bij een woning.

Voor zowel functie als uitzicht bestaan er vandaag de dag talloze mogelijkheden die het traditionele pannendak optimaliseren of vervangen. Bij Dakwerken Meesschaert vindt elk budget en elke smaak een ruime keuze voor al deze opties.

Wij leggen nieuwe daken bij nieuwbouw en renovatie. Daarbij zorgen we niet enkel voor een perfect afgewerkte dakbedekking, maar ook voor alles daaromheen: dakisolatie, dakgoten, dakrandbekleding, dakramen, dakkapellen,… En wij voeren herstellingen uit aan alle soorten daken.

 
188471961_342375413981157_8881647071405465340_n

PLaatsen van dakvensters

Zijn uw kamers onder het hellend dak nogal donker? Zorg dan voor een optische vergroting van uw ruimte door het plaatsen van dakvensters. Wij hebben reeds jaren ervaring in het plaatsen van dakvensters en helpen u graag verder.

Nood aan een dakwerker
waarop u kunt rekenen?

Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak. Interesse in een vrijblijvende offerte of schatting? Neem dan zeker contact met ons op.