Onderhoud

ONTMOSSEN VAN UW DAK OF UITKUISEN VAN UW DAKGOTEN.

Bereid u voor op de herfst en de winter. Dus laat op tijd uw dakgoten controleren en voorkom verstoppingen of schade. Wenst u een nazicht of een reiniging van u dak&dakgoten aarzel dan niet en neem zeker contact op met ons want voorkomen is beter dan genezen.

Lift Nodig?

Wij verhuren ze!

Bij dakwerken Meesschaert is het ook mogelijk om een lift te huren inclusief bestuurder. Deze lift kan u veel tijd en werkuren besparen. Het is dus zeker interessant om deze te huren als u grote verbouwingswerken gepland hebt of een verhuizing. Deze machine kost veel geld en zijn niet eenvoudig te besturen, het is dus niet mogelijk deze machine te huren zonder bestuurder.

B2B

Boren en afdichten van uw dakdoorvoeren

Heeft uw bedrijf iemand nodig om het dak van de klant terug waterdicht te maken na het plaatsen van een dakdoorvoer?
Wij komen dit met plezier voor u in orde brengen. Dan bent u 100% zeker van een waterdichte dakdoorvoer en hebt u verder geen zorgen.

Andere verbouwingswerken?

Zit je met een grote verbouwing? Wij werken samen met andere bedrijven om totaalprojecten te realiseren. Los van al uw dak- en gevelwerken kunnen wij dus ook gekwalificeerde aannemers aanbevelen voor uw ganse verbouwing in orde te brengen. Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen.